Aman Allah'ım!...

Aman Allah

Manyas'taki feci kazada otomobil gece çocukları ile karayolunda giden kadını ezdi. 2. Ölü bir ağır yaralı.

Bayram’ın ertesi, Mübarek Cuma günü geçesi Manyas’ta meydana gelen trafik kazasında Birisi çocuk 2 kişi öldü. Bir çocuk ağır yaralı.

Korkunç olay bu akşam saat 22.45 sularında meydana geldi. Manyas’ta kendi halinde yaşayan Arzu Kılıç (35) isimli kadın bir elinde 5 yaşındaki çocuğu Cesur Gülşen, bir elinde bebek arabası ve içindeki 2,5 yaşındaki çocuğu Tamer Uysal ile Haydar mahallesinden Manyas’a yaya olarak gelirken otomobilin altında kaldı.

Büyük bir olasılıkla, yaya olarak çocukları ile birlikte Manyas’a yürüyerek geldiği karayolunda, karşı yöne geçmek istediği, bu sırada yolun karanlık olması, yaya olarak girmekte olan kadın ve çocuklarını fark etmeyen 10 K 5810 plaka sayılı özel otomobil, kadın ve çocuklara çarparak felakete neden oldu.

Korkunç olay, kaza mahalline 112 acil servisinin gelmesi ile anlaşıldı.

Arzu Kılıç(35) kaza mahallinde hayatını kaybederken 5 yaşındaki Cesur Gülşen kaldırıldığı Manyas Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Çocuk arabası içinde olduğu için çarpmanın tesiri ile boşluğa yuvarlanan 2,5 yaşındaki Kader Gülşen ise ağır yaralı olarak sevk edildiği Balıkesir Devlet hastanesinde yoğun bakıma alındı.

Manyas Cumhuriyet savcılığı Kazada bir anne ve oğlunun ölümüne, bir çocuğun ise ağır biçimde yaralanmasıyla noktalanan kazadan sonra 10 K 5810 plaka sayılı özel otomobilin sürücüsü Taner Uysal(36) yı gözaltına aldı.

2 kişinin ölümü ile noktalanan kazadan sonra savcılık geniş çaplı soruşturma başlattı.

                                                        Özel GÜR/ MANYAS

 



2.08.2014 03:37:20
yazık olmuş ölenlere ama kaza yapan adamın suçu yokmuş kadın akli dengesi iyi değilmiş 6 yaşındaki çocuğun beyin zekası varmış roporluymuş ve 2 evlilik yapmıştır. 1. evliliğinde 1 çocuğu olmuş 2.de 1 çocuğu olmuş 1. kocası çok dövdüğü için ayrılmış kazada belkide bilerek yolda bekledi. çünkü aklı yerinde değil bide çok dövülmüş belkide o halde ölmek istedi. belki böyle olabilir

beycivan süzen
4.08.2014 22:23:49
Sonuçta bu kazada 2 kişi ölmüş ve 1 kişide halen ağır yaralı durumda.İnsanların içinde bulundukları psikolojik durumları bilemeyiz.Ne olursa olsun hiç suçu günahı olmadan orada feci şekilde ölen 2 kişi var.Ve birisi henüz çocuk.Araç kullananlar daima karşısına bir hayvan yada insan çıkacakmış gibi çok dikkatli gitmeliler.Gece olunca nedense yollar boş diyerek suratli gitmek gibi bir alışkanlığımız var.Şahsen ben böyle bir kazada yüzde yüz haklı bile olsam ömrüm boyunca unutamazdım.Çünkü 3 yaşında bir kızım var.Sürekli aklıma oradaki çocuğun kendi kızım olsaydı ne yapardım sorusu gelir. Allahtan vefat edenlere başsağlığı acılı ailesine ve geride kalanlara sabırlar diliyorum.Büyük geçmiş olsun.

canan ülker
5.08.2014 19:41:01
Güzel yavrum Cesur`um sen o sedyeye yakışıyor musun ya,daha küçücüksün daha ne gördün hayatta acıdan başka seni bu dünyada tutmaya yetemedi çabalarımız rahat uyu meleğim.

  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false